2η Συνάντηση Μελών και Φίλων Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας - Κοπή πρωτοχρονιατικής πίτας

Aγαπητά μέλη και φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες, σε σας προσωπικά, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας και να είναι γεμάτη από έμπνευση, δράση και δημιουργικότητα! 

Το 2019 μας περιμένουν σημαντικά και συναρπαστικά γεγονότα με κυριότερο το 12ο Διεθνές Συνέδριο μας, το οποίο ευελπιστούμε να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εποχής για την Ελληνική Γεωγραφική Εταιρεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας που θα γίνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στις 19:00, στα γραφεία της εταιρείας, Βουκουρεστίου 11 (ΜΕΤΡΟ: Στάση Σύνταγμα)

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε για όσα προγραμματίζουμε και ονειρευόμαστε και να σχεδιάσουμε από κοινού τα επόμενα βήματά μας. Ελάτε να παρακολουθήσουμε την απονομή πιστοποιητικών και διακριτικών στα νέα μέλη μας και να σας ενημερώσουμε για ποιό λόγο θα ήταν χαρά μας να σας έχουμε κι εσάς μαζί μας. Ελάτε να ενημερωθείτε και να ενταχθείτε σε κάποια από τις ειδικές ομάδες μας και γιατί όχι, να φτιάξετε τη δική σας. Ελάτε ακόμα να μάθετε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε προκειμένου να συμβάλλουμε στην περαιτέρω προώθηση της επιστήμης της Γεωγραφίας (http://hellenicgeosociety.org/kopi-pitas-2019).

Ελάτε για να δώσουμε όλοι μαζί στη Γεωγραφία τη θέση που δικαιωματικά της αξίζει. 

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Ν. Φώτης
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΓΕ
Καθηγητής ΕΜΠ​

*** Η εκδήλωση είναι ανοικτή για Μέλη & Φίλους, απαιτείται όμως δήλωση συμμετοχής στο link που δίνεται στην παρούσα ανακοίνωση ώστε να ενημερωθεί η σχετική λίστα.